söndag 18 maj 2008

Solvalla

Gårdagen inleddes med en bilresa ner till vår vackra hufvudstad där uppvaktning av min syster stod på schemat. Uppvaktningen blev inte långvarig för mig och min äldre broders del då vi rätt snart efter ankomst skulle bege oss till Solvalla för att ägna lite tid åt att kolla på ett gäng travare.
Efter ytterligare en men betydligt kortare bilresa än den första och 100 kronor senare var vi på plats innanför grindarna. Känndistät, duggregn och svinkallt.
Vi tog plats inne på resturangen, vi är ju svinrika så vi kan ju inte sitta på gratisläktaren med allt lösgående folk, någon jävla måtta får det ju vara. Tyvärr fick vi halvtaskiga bordsgrannar men platsen var i övrigt bra.
Dagen fortlöpte och det var en jävligt trevlig dag som slutade i en mindre vinst pengamässigt för våran del. Men den största upplevelsen var nog faktiskt att se hur människor reagerar då det spelat 13 000SEK på en häst som galoperar in på upplopet och således blir diskad. Min knivskarpa analys är att de flesta blir en anning besvikna, vissa blir to m _ARGA_ av någon outgrundlig anledning.

Inga kommentarer: